BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant

Kan jouw amateurkunstorganisatie zich voldoende aanpassen in deze veranderende wereld? Is jouw organisatie veerkrachtig? Test het met deze toekomstcheck, een publicatie van Kunstbalie. Daaronder vind je zes projecten van Depot C waarin de randvoorwaarden duidelijk naar voren komen. 

10 randvoorwaarden voor een veerkrachtige organisatie. Bron: Kunstbalie

1. Nieuwe snares voor Jong Exempel

Nieuwe snares voor Jong Exempel van Drumfanfare Exempel Nieuwe snares voor Jong Exempel van Drumfanfare Exempel In dit project komt randvoorwaarde 9 innovatie naar voren: Op andere manieren nieuwe leden bereiken. Er wordt gewerkt aan vernieuwing en presentatie van de eigen club. Lees hier meer. 

2. Brabants Volkoren concertserie 

Brabants Volkoren concertserie van Stichting Babel. Brabants Volkoren concertserie van Stichting Babel. Hier is randvoorwaarde 9 zichtbaarheid terug te vinden: Stichting Babel presenteert een serie concerten in samenwerking met professionals. Er is goede communicatie naar de bezoekers toe en de stichting heeft ook goede contacten met andere partijen in de culturele wereld. Lees hier meer. 

3. Carmen

Carmen van Stichting Theaterplan Carmen van Stichting Theaterplan Artistieke kwaliteitsontwikkeling is randvoorwaarde 5 en die komt in dit project tot uiting. Theaterplan werkt ieder jaar met een andere club jongeren die worden begeleid door een sterk artistiek team. De voorstellingen van Theaterplan worden goed gewaardeerd. Lees hier meer.

4. Kleurrijke Mama’s uit Tilburg op CD

Kleurrijke Mama's uit Tilburg Kleurrijke Mama's uit Tilburg Voor dit project is randvoorwaarde 6 diversiteit van toepassing. Niet alleen bestaat het koor uit een diverse club vrouwen met verschillende afkomsten, ze presenteren zich ook aan een divers publiek: van schouwburg naar wijkgebouw. Lees hier meer. 

5. Old Skool

Project Old Skool 2015 Ook hierbij komt randvoorwaarde 6 diversiteit naar voren. Met het project Old Skool verbinden zij verschillende generaties aan elkaar en stimuleren zij onderlinge kruisbestuiving.

6. Cultuurbosch

Cultuurbosch Cultuurbosch Randvoorwaarde 8 netwerkvorming en samenwerking is in dit project verwerkt.  Een online en offline platform voor de amateurkunst in Den Bosch dat bijdraagt aan netwerkvorming, kennisdeling en samenwerking. Lees hier meer. 

Wil jij reageren op dit artikel?

Contact

Marlijn Hoefnagel

Marlijn Hoefnagel

Senior adviseur communicatie bij Kunstbalie kunstbalie.nl

Reageren