BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
adviseur marketing

Voel je je als een vis in het water als marketeer, heb je enkele jaren ervaring in het bedrijfsleven en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Zoek je nieuwe ervaringen en marketinguitdagingen, waarbij jij echt het verschil kunt maken? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken. Cubiss zoekt een

adviseur Marketing

voor 32-36 uur per week | werklocatie Tilburg

Je bent oprecht geïnteresseerd in wat onze klanten en doelgroepen beweegt, wat ze wensen en nodig hebben. Het is voor jou volkomen logisch dat die wensen en behoeften het startpunt zijn van waaruit jij werkt. Je bent gefocust op dat wat ‘buiten’ gebeurt en weet dat te vertalen in concrete producten en diensten en manieren om Cubiss op de juiste manier te positioneren en profileren naar de markt. Je ziet kansen en weet zaken in gang te zetten. Je bent enthousiast en hebt een handen uit de mouwen-mentaliteit. Je bent in staat je schouders eronder te zetten en je plannen te realiseren. Je weet anderen te motiveren en te overtuigen, omdat je weet waarover je het hebt. Je bent vasthoudend, en weet – met wat humor en een kwinkslag – zaken voor elkaar te krijgen.

De functie

Als adviseur marketing breng je in projecten marketingexpertise in.

  • Je analyseert en adviseert over mogelijke oplossingen of denkrichtingen voor vraagstukken die aan de orde zijn. En ook bij de uitvoering van projecten ben je nauw betrokken.
  • Je adviseert en ondersteunt niet alleen je collega’s en onze klanten, maar ook onze eigen organisatie.
  • Je weet een projectbelang en het corporate belang van Cubiss goed te onderscheiden, én weet hoe deze effectief in elkaar te vlechten.Onze propositie en positionering, het producten- en dienstenportfolio, onze prijsstelling,  onze communicatie en verkoopaanpak zijn zaken waar jij je druk om maakt. Samen met je collega’s uiteraard.
  • Je houdt de ontwikkelingen in de markt bij en signaleert trends. En deelt je bevindingen actief met collega’s, je adviseert en ontwikkelt (mede) producten en diensten die aansluiten bij de doelstellingen, de thema’s en de doelgroepen van Cubiss. Je draagt bij aan het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen.
  • Je trekt er regelmatig actief op uit om Cubiss te vertegenwoordigen en om (nieuwe) klanten te interesseren in onze diensten.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een commerciële HBO/WO-opleiding, dan wel een HBO/WO-opleiding aangevuld met relevante marketingdiploma’s.
  • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare, relevante ervaring als marketeer in het bedrijfsleven en/of de not-for-profit sector.
  • Je hebt gedegen kennis van en ervaring met online marketing(technieken).

Wij bieden jou
Deze functie is ingedeeld in salarisschaal 7/8 van de cao Openbare Bibliotheken. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Je komt in dienst op basis van detachering via een extern bureau. De opdrachtduur is één jaar, met mogelijkheid tot verlenging en/of vast dienstverband. Naast een goede  beloning bieden we jou een dynamische werkomgeving, waarin je in korte tijd je netwerk sterk uitbreidt en waar je je kennis en ervaring verbreedt.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kun je vanaf 27 augustus 2017 contact opnemen met Sheila Schuijffel, teamleider, via (06) 14 330 852 of stuur een e-mail s.schuijffel@cubiss.nl. Heb je belangstelling voor deze vacature dan ontvangen wij graag vóór 3 september 2017 een motivatie met cv via het sollicitatieformulier rechts in je scherm.