BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Ateliermedewerkers

MORENTZ is een groep pioniers, op het gebied van 20e-eeuws meubeldesign. Opgericht in 2006, gevestigd in een oude schoenenfabriek, biedt MORENTZ onze groeiende (internationale) klantenkring de eerste keus uit de mooiste klassiekers van de 20e-eeuwse meubelkunst.

Hun klantenservice, snelheid, een bijna onbeperkt leveringsprogramma, flexibiliteit, onbesproken kwaliteit en zeer korte communicatielijnen zijn de vaste ingrediënten van het huis. Om deze expansie voort te zetten, zijn ze op zoek naar getalenteerde mensen om het zeer diverse team te versterken. In een werkelijk unieke werkomgeving, wordt hard gewerkt om een nieuwe standaard te realiseren in de ‘curated e-commerce’.

Ze zoeken op korte termijn:

Ateliermedewerkers

Zij streven ernaar om de verwachtingen van hun klanten in elke aspect van het proces te overschrijden. Dit doen ze met een team van gepassioneerde specialisten die gepast advies geven over de unieke producten, zowel in onze showroom als online. Tevens werken ze op traditionele en ambachtelijke wijze in ons atelier aan restauratie, beschikken we over een eigen stoffeerderij en fotostudio. Het team verwacht een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken.

Lees de volledige vacature hier