BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Coördinator Informatisering

Theaters Tilburg is per mei op zoek naar een 

Coördinator Informatisering

gemiddeld 28 uur per week

Als Coördinator Informatisering ben je de spil in het web voor Theaters Tilburg. Bij jou komen alle vraagstukken rondom hardware, software en applicaties samen. De functie richt zich op vijf zaken: beleid, netwerk, applicaties, risicobeheersing en hardware.
Je valt onder de manager Techniek & Gebouwen en samen met deze manager zet je de piketpalen voor het beleid op het gebied van ICT en automatiseringsvraagstukken. Je adviseert ten aanzien van jaarplannen en de bijbehorende budgetten en prikkelt de organisatie proactief over publieksgerichte applicatietrends en ontwikkelingen. Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor een goed functionerend, veilig bedrijfsnetwerk en externe hosting. Je zorgt voor een adequaat applicatiebeheer ten behoeve van afdeling overstijgende bedrijfsprocessen. Je weet (data-)systemen goed met elkaar te laten communiceren en weet binnen de Active Directory de rechten zo af te schermen dat alleen de juiste collega’s en systemen toegang hebben tot bepaalde informatie. Ook ben je verantwoordelijk voor optimale protocollaire en procedurele ondersteuning van applicatiegebruikers en beheerders. Je adviseert en ondersteunt proactief bij ICT-gerelateerde processen voortvloeiend uit hun beleidskeuzes. Je neemt deel aan consignatiediensten en bent de vraagbaak voor eerstelijns ondersteuning.

Zij vragen:

Je bent taakgericht en staat garant voor optimale kwaliteitsborging van ICT. Je hebt ruime en aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur ken je de theaterbranche.
Ze vinden het belangrijk dat je innovatief bent en overtuigingskracht hebt. Je houdt het hoofd koel in lastige situaties en weet beslissingen te nemen die op lange termijn ook gunstig uitpakken. Je hebt kennis van en ervaring met MS-SQL, Windows 2012 server of hoger, Active Directory en bij voorkeur ook van Sophos en/of Watchguard. Voor CRM- en CMS-systemen draai je je hand niet om. Je bent geschoold op HBO of academisch- niveau.

Zij bieden:

Een zeer uitdagende baan bij één van de grootste podia van Nederland. Een dynamische werkomgeving, een enthousiaste club collega’s en een mooi product; podiumkunsten. Je neemt de taken over van een collega die intern een andere functie gaat vervullen. Daarmee is er voldoende ruimte je wegwijs te maken binnen de organisatie en je in te werken in de functie. Arbeidsvoorwaarden conform schaal 7 van de CAO Nederlandse Podia (www.caonederlandsepodia.nl). In eerste instantie een jaarovereenkomst, met intentie tot een vast dienstverband.

Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.