BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Docent Muziek (primair onderwijs)

Beat it Slagwerkopleidingen is een jong bedrijf en in korte tijd uitgegroeid tot een muziekschool die actief is in de HaFa-sector, particuliere markt en het onderwijs. De onderwijsafdeling van Beat it werkt als partner samen met het primair onderwijs aan verbreding en verdieping van muziekeducatie. Onder andere als samenwerkingspartner voor de regeling Muziekimpuls. Daarnaast zet een team van enthousiaste slagwerkprofessionals zich in de brede regio in voor het verzorgen van slagwerklessen en –instructies van groepen bij een groot aantal muziekverenigingen. De particuliere klant kan bij Beat it terecht voor individuele slagwerklessen op locaties in Veghel, Uden en Sint-Oedenrode of voor workshops. 

Per 1 september 2017 zoekt Beat it collega’s 

Docent Muziek (primair onderwijs) 

Functieomschrijving 

Wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar docenten muziek die zelfstandig workshops, lessenreeksen en/of scholingstrajecten kunnen uitvoeren in de groepen 1 t/m 8 van het primair onderwijs in de regio’s Oost Brabant/Noord Limburg/Gelderland. Ook de leerkrachten zijn je doelgroep om te enthousiasmeren, inspireren en begeleiden naar professionaliteit op het gebied van muziekeducatie. Het organiseren van je werk wordt deels verzorgd door de projectcoördinator die alle aanvragen in behandeling neemt en de kaders afstemt met de opdrachtgever. Binnen deze kaders is de docent verantwoordelijk voor de inhoud van de lessen en de afstemming met de leerkracht(en). 

Profiel 

  • Een relevante HBO opleiding (of bijna afgerond) 
  • Ruime ervaring met lesgeven aan groepen van het primair onderwijs 
  • Ervaring met het trainen en coachen van leerkrachten is een pre 
  • Bekend met diverse muziekmethodes en werkvormen 
  • Representatief, makkelijk contact makend en sociaal vaardig 
  • Goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift 
  • Je werkt planmatig en geordend; denkt vooruit en houdt overzicht 
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en die van het primair onderwijs 

Reacties 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature als freelancer bij Beat it Slagwerkopleidingen? Dan nodigen wij je uit om je motivatiebrief met CV vóór 1 augustus 2017 te richten aan René van Lokven via e-mailadres info@beatitslagwerkopleidingen.nl.