BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
ervaren projectmedewerker taalvaardigheid

Wil je een bijdrage leveren aan het terugdringen van de laaggeletterdheid in Brabant, ben je al een aantal jaren werkzaam binnen het vakgebied van volwasseneducatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je ruim inzicht in deze problematiek en kun je gemakkelijk samenwerken en (nieuwe) verbindingen leggen binnen taalnetwerken? Volg je innovatieve ontwikkelingen, kun je deze vertalen naar creatieve oplossingen, spreek je gemakkelijk in het openbaar en ben je doortastend? Dan ben jij de nieuwe collega die zij zoeken!

ervaren projectmedewerker taalvaardigheid

24 - 36 uur per week | werklocatie  Tilburg

Opdrachtduur: minimaal één jaar, met een mogelijkheid van verlenging tot uiterlijk eind 2020

De functie
Voor het project ‘Versterken Taalvaardigheid’ zoeken zij een gedreven projectmedewerker die bedrijven, gemeenten, bibliotheken en andere organisaties binnen het sociale domein met elkaar verbindt. Je voorziet deze organisaties van advies, met als doel het ontplooien van gezamenlijke initiatieven ten behoeve van de versterking van de taalvaardigheid van de Brabantse burger. Je adviseert en ondersteunt (het netwerk van) deze organisaties bij het ontwikkelen van beleid, activiteiten en programma’s gericht op doelgroepen met een taalachterstand. Jouw rol is verbindend, initiërend en coördinerend.

  • Je adviseert organisaties die met laaggeletterdheid te maken hebben over strategie, beleid en uitvoering.
  • Je bent verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, verstevigen en aanjagen van regionale samenwerkingsverbanden, evenals de lokale implementatie van landelijke initiatieven en concepten, zoals de samenwerking tussen de bibliotheken en de Belastingdienst.
  • Je ontwikkelt en verzorgt workshops en/of trainingen, presentaties, kennisdagen en bijeenkomsten voor de partners in het netwerk van Cubiss en de provincies (dus niet voor de einddoelgroepen).

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding of een aantoonbaar hbo/wo werk- en denkniveau en hebt minimaal drie jaar ervaring binnen het vakgebied van laaggeletterdheid en/of volwasseneneducatie. Daarnaast ben je als persoon een echte verbinder, een kartrekker en een motivator. Je schakelt snel, bent doortastend, werkt zelfstandig en resultaatgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden.   

Zij bieden jou
Deze tijdelijke functie - voor de duur van minimaal één jaar met een mogelijkheid van verlenging tot uiterlijk eind 2020 -  is ingedeeld in salarisschaal 9.  Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt minimaal € 2.998,- en maximaal € 3.861,- bruto per maand (bij 36 uur per week). Je komt in dienst op basis van detachering via Unique Payroll. Naast de beloning bieden ze jou een werkomgeving waarin je binnen korte tijd je netwerk sterk uitbreidt.

Solliciteren
Heb je belangstelling voor deze vacature dan ontvangen zij graag vóór 8 september 2017 een motivatie met cv via het sollicitatieformulier rechts in je scherm. 
Voor meer informatie neem contact op met Yvonne van den Berg, projectleider Versterken taalvaardigheid, via 06 30074953 of y.vandenberg@cubiss.nl.

Over Cubiss
Cubiss vervult in opdracht van de Provincie Brabant een sleutelrol in het ondersteunen van bedrijven, maatschappelijke organisaties, bibliotheken en andere organisaties die een bijdrage (kunnen) leveren aan het tegengaan van laaggeletterdheid bij volwassenen. Meer informatie over de projecten en opdrachtgevers van Cubiss lees je op deze website.