BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Expohost

STRP Biënnale zoekt jou!

Vanaf 24 maart t/m 2 april barst STRP Biënnale weer los in het Klokgebouw, Eindhoven. Zij bieden jou de kans om deel uit te maken van dit festival om deze editie tot een succes te maken! STRP Biënnale is een samensmelting van spectaculaire kunst, experimentele technologie en elektronische muziek met tentoonstellingen, workshops, conferenties die een idee geven van de toekomst.

Expohost

Zij zijn op zoek naar personen die het tof lijkt om mee te helpen als expohost bij STRP Biënnale 2017! De expositie van STRP Biënnale is een van de grootste onderdelen van het festival. Als expohost ben je het aanspreekpunt voor de bezoekers van de expositie. Je begeleidt bezoekers en nodigt ze uit actief deel te nemen aan de installaties. Daarnaast leg je de werking van de kunstwerken uit, zorg je voor een goede crowd control en hou je een oogje in het zeil.

Diensten
Er zijn verschillende diensten beschikbaar en een gemiddelde dienst duurt ongeveer 6 uur. Met name op woensdag 29 maart en donderdag 30 maart hebben ze nog veel openstaande diensten beschikbaar.

What’s in it for you?

  • Gratis toegang tot het festival (afhankelijk van je diensten)
  • Zij voorzien jou van eten en drinken
  • Vrijwilligersvergoeding (onder de 23 jaar €2,50 per uur, 23 jaar en ouder €4,50 per uur)
  • Een STRP crew shirt
  • Knallend vrijwilligersfeest
  • Een geweldige ervaring en leuke ontmoetingen

Naast dat dit een ontzettend leuke ervaring is, is dit eventueel ook interessant om werkervaring, studiepunten of competentie te verzamelen!

Ben jij gemotiveerd, representatief, minimaal 16 jaar en beheers je de Nederlandse of Engelse taal goed? Meld je dan nu aan als vrijwilliger via www.strp.nl/vrijwilligers. Voor meer informatie kun je terecht op de website en mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen via crew@strp.nl.

Tot ziens bij STRP Biënnale!

strp.nl