BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
ICT-beheerder

Zij zijn op zoek naar een 

ICT-beheerder 

voor gemiddeld 28 uur per week.

functieomschrijving: Als ICT-beheerder ben je verantwoordelijk voor optimale ondersteuning van hun afdeling overstijgende bedrijfsprocessen. Je rapporteert aan de Manager Gebouwen & Techniek welke je ondersteunt bij het opstellen van meerjarenbeleid en de financiële onderbouwing daarvan. Je bent medeverantwoordelijk voor meerjarige investerings- en onderhoudsplannen. Met externe partijen zorg je voor een veilig afgeschermd en stabiel werkend bedrijfsnetwerk. Je zorgt voor een adequaat applicatiebeheer inclusief externe hosting en ondersteunt medewerkers en key-users bij het gebruik. Waar nodig zorg je voor ondersteunende procedures en protocollen. Je weet (data-)systemen goed met elkaar te laten communiceren en binnen de Active Directory data-integriteit te waarborgen. Daarbij zorg je voor optimale beveiliging van persoonsgegevens. Als vernieuwer prikkel je de organisatie over publieksgerichte applicatietrends en ontwikkelingen.
Je adviseert en ondersteunt proactief bij ICT-gerelateerde processen voortvloeiend uit hun beleidskeuzes. Je neemt deel aan consignatiediensten en eerstelijns ondersteuning.

Zij zoeken: Een Innovator, liefst iemand die bekend is met de theaterbranche, die mee aan de kar trekt. Iemand met ruime en aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, die met hun een toonaangevende rol in het culturele veld wil spelen. Je houdt van uitdagingen en weet in lastige situaties beslissingen te nemen die op lange termijn ook gunstig uitpakken. Je hebt kennis van en ervaring met Windows Server 2012 en hoger, Active Directory en beheer van DMZ. Bekendheid met Sophos en/of Watchguard geniet daarbij de voorkeur. Je bent bekend met MS-SQL, CRM- en CMS-systemen en je bent geschoold op HBO of academisch-niveau.

Zij bieden: Een zeer uitdagende baan bij één van de grootste podia van Nederland. Een dynamische werkomgeving, een enthousiaste club collega’s en een mooi product; podiumkunsten. Je neemt de taken over van een collega die intern een andere functie gaat vervullen. Daarmee is er voldoende ruimte je wegwijs te maken binnen de organisatie en je in te werken in de functie. Arbeidsvoorwaarden conform schaal 7 van de CAO Nederlandse Podia (www.caonederlandsepodia.nl). In eerste instantie krijg je een jaarovereenkomst, met intentie tot een vast dienstverband.

reageren? Sollicitaties met CV kun je richten aan Petra van Brink (personeelsfunctionaris) via vacatures@theaterstilburg.nl o.v.v. ‘sollicitatie ICT-beheerder’.

meer informatie? Bel naar de Manager Gebouwen & Techniek: Dick Doeze Jager op 013 549 0341.