BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Informatiemedewerker

Bibliotheek Theek 5 is een organisatie met twaalf vestigingen in de gemeenten Oosterhout, Gilze en Rijen, Baarle-Nassau, Baarle-Hertog, Dongen, Drimmelen en Geertruidenberg. Het werkgebied telt ruim 170.000 inwoners. Bibliotheek Theek 5 draagt bij aan de ontwikkeling en ontplooiing van het individu en van de samenleving. Ze willen inwoners stimuleren, ondersteunen, faciliteren en toerusten om mee te kunnen doen en bij te kunnen dragen aan de kennis- en informatiesamenleving.

Ze onderscheiden zichzelf door hun taak te vervullen op basis van de publieke waarden: onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en pluriformiteit. Voor de komende beleidsperiode hebben ze hun missie, visie en uitgangspunten uitgewerkt in drie programmalijnen. Hiermee geven ze invulling aan hun maatschappelijke opdracht en sluiten ze aan op de coalitieprogramma’s van de betrokken gemeenten. Deze programmalijnen zijn Taal- en leesbevordering, Zelfredzaamheid en participatie en Een leven lang leren.

Voor hun bibliotheken in Gilze en Rijen zijn ze op zoek naar een

Informatiemedewerker

voor 24 uur per week

Ze zoeken een energieke, ondernemende en bevlogen collega met een passie voor klanten en informatie. Je bent sterk in het maken van contact, zowel met klanten als met samenwerkingspartners. Je beschikt over uitstekende informatie- en digitale vaardigheden en bent zo in staat om klanten te ondersteunen bij hun informatievragen. Voor deze dynamische functie is het van belang dat je ervaring hebt met het organiseren van projecten en activiteiten. Je hebt bovendien ervaring met het werken in een maatschappelijk gedreven instelling of bedrijf en hebt feeling met lezen en cultuur.

Zij bieden een veelzijdige, zelfstandige functie, een enerverende werkomgeving en een collegiaal team en er is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Afhankelijk van kennis en ervaring bieden ze een salaris tussen minimaal € 1.764,- en maximaal € 2.668,- per maand op basis van 36 uur per week, volgens schaal 5/6 van de cao Openbare Bibliotheken. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie van der Vegt, programmamaker via 06-41736642 of a.vandervegt@theek5.nl of Janne Damen, HR-adviseur via 06-43052146 of j.damen@theek5.nl.

Interesse?
Als je je herkent in deze functie, nieuwsgierig bent en interesse hebt kun je dit vóór 20 maart 2017 kenbaar maken door je motivatie en CV naar Miranda Kamp te mailen via m.kamp@theek5.nl.

www.theek5.nl