BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Muziekconsulent / Projectleider

Beat it Slagwerkopleidingen is een jong bedrijf en in korte tijd uitgegroeid tot een muziekschool die actief is in de HaFa-sector, particuliere markt en het onderwijs. De onderwijsafdeling van Beat it werkt als partner samen met het primair onderwijs aan verbreding en verdieping van muziekeducatie. Onder andere als samenwerkingspartner voor de regeling Muziekimpuls. Daarnaast zet een team van enthousiaste slagwerkprofessionals zich in de brede regio in voor het verzorgen van slagwerklessen en –instructies van groepen bij een groot aantal muziekverenigingen. De particuliere klant kan bij Beat it terecht voor individuele slagwerklessen op locaties in Veghel, Uden en Sint-Oedenrode of voor workshops. Per 1 september 2017 zoekt Beat it een collega 

Muziekconsulent / Projectleider onderwijs 0,4 FTE (16 uur) 

Functieomschrijving De functie betreft deels consulentschap en deels coördinatietaken. De projectleider initieert, begeleidt en coördineert de langlopende onderwijsprojecten van A tot Z en bouwt een duurzame relatie op met een groeiend netwerk. Het betreft vaak projecten binnen de regeling Muziekimpuls of Cultuureducatie met Kwaliteit, waarbij leerkrachten ondersteund worden in de vorm van trainingen en co-teaching. Het consulentschap omvat de coaching van het docententeam van Beat it en is gericht op ontwikkeling, vernieuwing en tevens uitbreiding van het team. Het behoort ook tot uitbreidingsmogelijkheden om zelf op coachende wijze invulling te geven aan het consulentschap bij de uitvoering van langlopende projecten op scholen. Je werkt samen met de projectcoördinator, die zich richt op de kortlopende projecten binnen het onderwijs en de aanvragen uit de particuliere sector, en legt verantwoording af aan de directie. We bieden een uitdagende functie met veel vrijheid in de vormgeving van je functie en toekomst van de afdeling. 

Profiel 

 • Een enthousiaste en zelfstandige professional muziekeducatie met tenminste een relevante HBO opleiding 
 • Een procesbegeleider die als stevige partner fungeert 
 • Ruime ervaring met lesgeven aan groepen van het primair onderwijs 
 • Aantoonbare ervaring met het trainen en coachen van leerkrachten (minimaal 3 jaar) 
 • Een talent in coördineren, bevragen en adviseren 
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift 
 • Bekend met diverse muziekmethodes en werkvormen 
 • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en die van het primair onderwijs 
 • Een vernieuwende doorzetter die het leuk vindt om te pionieren en in staat is om de onderwijsafdeling verder uit te bouwen 
 • Representatief, makkelijk contact makend en sociaal vaardig 
 • Je werkt planmatig, punctueel, secuur en geordend, denkt vooruit en houdt overzicht 

Arbeidsvoorwaarden 

Afhankelijk van je ervaring bieden wij een salaris conform CAO Kunsteducatie, functieschaal 10. De aanstelling kan eventueel worden uitgebreid met docentenuren. 

Reacties 

Wij nodigen je uit om je motivatiebrief met CV vóór 1 augustus 2017 te richten aan René van Lokven via e-mailadres info@beatitslagwerkopleidingen.nl.