BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
ondernemende projectmedewerker

Werk je al enkele jaren in een ondernemende functie en ben je op zoek naar de volgende stap? Ben je actief, vasthoudend en leg je gemakkelijk contacten op diverse niveaus? Ben je daarnaast ook sociaal betrokken bij de maatschappij en komt dit tot uiting in je contacten met diverse doelgroepen? Zoek je een baan die voldoende ruimte biedt om verbindingen te maken en je verder te ontwikkelen? Dan ben jij de nieuwe collega die zij zoeken!

ondernemende projectmedewerker

24 - 36 uur per week | werklocatie  Tilburg
Opdrachtduur: minimaal één jaar, met een mogelijkheid van verlenging tot uiterlijk eind 2020

De functie
Voor het project ‘Versterken Taalvaardigheid’ zoeken zij een gedreven projectmedewerker die actief op zoek gaat naar bedrijven die hun medewerkers in staat willen stellen hun taalvaardigheid te verbeteren en die hen gedurende dit hele proces motiveert, adviseert en begeleidt. Dit alles in samenwerking met de taalnetwerken die actief zijn in de verschillende Brabantse arbeidsmarktregio’s. Jouw rol is initiërend, verbindend en coördinerend.   

  • Je gaat actief op zoek naar bedrijven die met laaggeletterdheid te maken hebben, overtuigt en motiveert hen en adviseert hen over strategie, beleid en uitvoering
  • Je bent verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, verstevigen en aanjagen van regionale samenwerkingsverbanden; je draagt er zorg voor dat bedrijven ook actief onderdeel uit gaan maken van deze samenwerkingsverbanden.
  • Je bent verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van producten en diensten ten behoeve van de verbetering van de taalvaardigheid van medewerkers binnen het bedrijfsleven.
  • Je adviseert en ondersteunt bedrijven bij het opstellen en indienen van subsidieaanvragen.
  • Je ontwikkelt en verzorgt presentaties, kennisdagen en bijeenkomsten voor bedrijven en andere (samenwerkings)partners.

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding of een aantoonbaar hbo/wo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een ondernemende insteek. Ervaring binnen het vakgebied van laaggeletterdheid en/of volwasseneneducatie is een pre. Je bent een relatiegerichte zelfstarter die in staat is marktkansen in te schatten en klantbehoeften door te vertalen naar relevante adviezen en oplossingen. Daarnaast ben je als persoon een echte verbinder, een kartrekker en een motivator. Je schakelt bovendien snel, werkt zelfstandig en resultaatgericht en hebt uitstekende communicatieve en ondernemende vaardigheden.

Zij bieden jou
Deze tijdelijke functie - voor de duur van minimaal één jaar met een mogelijkheid van verlenging tot uiterlijk eind 2020 -  is ingedeeld in salarisschaal 9.  Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt minimaal € 2.998,- en maximaal € 3.861,- bruto per maand (bij 36 uur per week). Je komt in dienst op basis van detachering via Unique Payroll. Naast de beloning bieden ze jou een werkomgeving waarin je binnen korte tijd je netwerk sterk uitbreidt.

Solliciteren
Heb je belangstelling voor deze vacature dan ontvangen zij graag vóór 8 september 2017 een motivatie met cv via het sollicitatieformulier rechts in je scherm.  Voor meer informatie neem contact op met Yvonne van den Berg, projectleider Versterken taalvaardigheid, via 06 30074953 of y.vandenberg@cubiss.nl.

Over Cubiss
Cubiss vervult in opdracht van de Provincie Brabant een sleutelrol in het ondersteunen van bedrijven, maatschappelijke organisaties, bibliotheken en andere organisaties die een bijdrage (kunnen) leveren aan het tegengaan van laaggeletterdheid bij volwassenen. Voor meer informatie over de drijfveren van Cubiss kun je kijken op deze website (missie).