BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
onderwijsadviseur

Ben je gepokt en gemazeld in het onderwijs, en kijk je uit naar een nieuwe stap in je carrière? Ben je op zoek naar een baan waarin je voldoende ruimte hebt om te pionieren en te  experimenteren? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Cubiss zoekt een

Onderwijsadviseur    

voor 32-36 uur per week | werklocatie Tilburg

Opdrachtduur: één jaar, met mogelijkheid tot verlenging

Heb jij een goed netwerk in het onderwijs? Heb je ervaring met het opzetten en implementeren van onderwijsbeleid? Dan dagen we je graag uit!  Voor onze projecten rondom leesbevordering en mediawijsheid zoeken we een ervaren onderwijsadviseur. Je kent het onderwijsveld, je weet wat de trends zijn en vertaalt die naar producten en diensten. Het is voor ons een nieuwe functie, waarin jij gaat pionieren en experimenteren vanuit jouw netwerk en dat van ons.

Je hebt veel inbreng in de invulling van deze vacature. Je opgedane kennis, ervaring en netwerk breng je mee en hiermee motiveer je je nieuwe collega’s. Tegelijk doe je bij ons ervaring op die je later weer kunt inzetten in het onderwijsveld.

De functie 
Als onderwijsadviseur werk je binnen de educatieve projecten aan het bereiken van strategische doelen en resultaten op de thema’s mediawijsheid, leesbevordering en leesplezier. Voorbeelden hiervan zijn het op de kaart zetten en borgen van het MediaPakt (www.mediapakt.nl) binnen het onderwijs en het opzetten en uitvoeren van pilots op strategisch niveau gericht op het educatieve veld. Je geeft zelfstandig sturing en vorm aan projectonderdelen en activiteiten en bent verantwoordelijk voor de resultaten ervan. Je vertaalt daarnaast trends en ontwikkelingen binnen de onderwijssector naar adviezen voor strategische beleidsvraagstukken. Deze concretiseer je vervolgens door de ontwikkeling van activiteiten, producten en diensten die aansluiten bij de doelstellingen, thema’s en doelgroepen van onze projecten.

Jouw profiel
Je beschikt over een relevante hbo- of universitaire opleiding. Een onderwijsbevoegdheid is een pré. Verder heb je minimaal tien jaar aantoonbare, relevante ervaring in het onderwijs. Bij voorkeur ben je werkzaam (geweest) op managementniveau of je bent direct betrokken (geweest) bij het maken en uitvoeren van onderwijsbeleid. Je hebt een passie voor opleiden, ontwikkelen en opvoeden. Je bent bovendien een communicatief sterke netwerker en je schakelt moeiteloos tussen strategische en beleidsniveau. Bovendien ben je in staat mensen te motiveren inspireren.  

Wij bieden jou
Deze tijdelijke functie (duur één jaar, met mogelijkheid tot verlenging) is ingedeeld in salarisschaal 10/11 van de cao Openbare Bibliotheken. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Je komt in dienst op basis van detachering via een extern bureau. Naast een goede  beloning bieden we jou een dynamische werkomgeving, waarin je in korte tijd je netwerk sterk uitbreidt en waar je je kennis en ervaring verbreedt.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie neem contact op met Ingrid de Jong, projectleider Mediawijsheid, via 06 22 69 45 41 of i.dejong@cubiss.nl. Meer informatie over Cubiss kun je lezen op onze website. Solliciteren is mogelijk via het sollicitatieformulier rechts in het scherm.

Over Cubiss

Cubiss ondersteunt een groot aantal (maatschappelijke) organisaties met projecten omtrent vraagstukken over lezen, leren en informeren. Een aantal van deze projecten focust op het vergroten van mediawijsheid en leesplezier en het bevorderen van lezen bij jeugd en jongeren van 0 tot 23 jaar. De projecten voert Cubiss uit samen met partners uit de bibliotheekbranche en het educatieve veld. Voor meer informatie over de drijfveren van Cubiss kijk je op cubiss.nl/missie.

http://www.cubiss.nl/vacatures/onderwijsadviseur