BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Oproepmedewerker bediening

Restaurant Lucebert... volgens insiders het best bewaarde culinaire geheim van Tilburg. Of het nu gaat om een heerlijke theaterschotel of een uitgebreid diner, met veel creativiteit tovert chef-kok Tom Biessen de lekkerste gerechten op tafel.

Zij zijn op zoek naar een 

oproepmedewerker bediening

(per direct)

taken: Je verricht alle voorkomende werkzaamheden in de voorbereidende sfeer. Je verwelkomt, ontvangt en adviseert gasten in het restaurant. Je neemt bestellingen op en serveert diverse maaltijden en dranken uit.

Zij vragen: Ervaring in de bediening, affiniteit met ontvangst van gasten en met eten en drinken. Je beschikt over gedegen vakkennis en je bent leergierig. Je bent collegiaal, werkt graag en goed in teamverband en beschikt over een representatieve uitstraling. Je bent flexibel inzetbaar, aangezien de werkzaamheden met name in de avonduren en de weekenden plaatsvinden.

Zij bieden: arbeidsvoorwaarden conform de CAO Nederlandse Podia en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

informatie & sollicitatie: Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de  afdeling Personeelszaken, telefoonnummer 013 - 5490 390. Je sollicitatiebrief met CV, voorzien van recente (pas-) foto kun sturen naar vacatures@theaterstilburg.nl onder vermelding van de functienaam.