BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Organisatietalent

Binnenkort start KOP met een erg gaaf uitwisselingsproject met Graffiti vzw uit België, waarbij verschillende jonge street art-artiesten aan de slag gaan om zichzelf verder te ontwikkelen. Voor dit project, genaamd Sticky Fingers, zijn ze op zoek naar verschillende enthousiaste Frisse KOPpen (zo heten bij de mensen die een leerwerkplek hebben) die een talent hebben voor organiseren en van dit project een groot succes willen maken.

OVER HET PROJECT

Dit internationale street art project verbindt jongeren van Gent en Breda op basis van uitwisselingen in de loop van 2017-2018. Sticky Fingers wil via street art jonge kunstenaars groeikansen bieden, maar ook andere thema’s komen aan bod: jong ondernemen, portfoliocreatie en projectmanagement. De jonge kunstenaars zijn een inspiratie voor elkaar, en worden begeleid door experts via masterclasses.

De motor achter het project is de stuurgroep, een groep jongeren in Gent en Breda die de lijnen van het project uitzetten. De stuurgroep wordt ondersteund door Graffiti vzw (BE) en Stichting KOP (NL). Gerealiseerd met de steun van Erasmus+ via JINT (Youth in Action).

WAT GA JE DOEN?

Samen met 9 andere jongeren (in totaal 5 in België en 5 uit Nederland) ga je aan de slag om dit hele project van begin tot einde uit te voeren. Denk hierbij aan het organiseren van masterclasses, het organiseren van transnationale meetings waarbij graffiti wordt gespoten, het organiseren van een reizende foto-expositie, de marketing & communicatie en al het productionele werk er omheen.

Lees de volledige vacature hier.