BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
regisseur

De Toneelgroep De Kern in Handel is op zoek naar een enthousiaste regisseur die beschikbaar is vanaf eind september 2017 tot rond mid-juli 2018.
Onze repetitie avond is op dinsdag avond van 20.00 tot 22.30 uur. Wij zijn een gevarieerd amateur gezelschap van man en vrouw, jong en oud. Momenteel zijn we bezig met 'De Gelaarsde Poes'. Daarna willen we met iets nieuws starten voor het volgende seizoen.

We produceren familievoorstellingen (Snorro, De Rattenvanger van Hamelen, Het geluk van Pippi, Belle en het Beest) die voor zowel jong als oud in de smaak valt met humor. Wat meestal ook wel een bijzonder gegeven is dat we in het openluchttheater spelen. We zijn ook gestart voor het eerst met extra drama voorstellingen met een beperkte aantal spelers met uitvoering in begin van het jaar.

Voor meer informatie over onze toneelclub en het genre van onze voorstellingen, verwijzen wij je graag naar onze website www.toneelgroepdekern.nl .
Woon je in of in de buurt van Handel en heb je zin in deze uitdaging? Stuur dan een motivatie bericht met een kort C.V. naar catherinevangemert@gmail.com.