BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Stageplaats: Artistiek project assistent Marc Mulders

Voor de solo-expositie ‘BLACK’ van Marc Mulders bij hun in de galerie zijn zij op zoek naar een enthousiaste stagiair die gedurende de aanloop naar dit project hun kan helpen met de voorbereidingen en kan assisteren bij het maken van enkele ruimtelijke werken die gedurende deze tentoonstelling zullen worden getoond. Marc Mulders heeft een lange staat van dienst en heeft al diverse belangrijke prijzen in de wacht gesleept. Vorig jaar werd hij uitgeroepen tot ‘Kunstenaar van het Jaar’.  

Marc Mulders is een multidisciplinair kunstenaar en is naast schilder en aquarellist ook fotograaf en legt zich toe op de glaskunst. Eén van zijn meest recente projecten is het glas-in-loodraam in de St. Janskerk in Gouda. Het werk van Marc Mulders is opgenomen in diverse particuliere verzamelingen in binnen- en buitenland en is onderdeel van de collectie bijna alle grote Nederlandse musea. In deze tentoonstelling ligt de focus op zijn schilderijen en glaskunst. 

Zij zoeken iemand die:

  • op de eerste plaats een belangrijke en actieve bijdrage wil leveren en deel wil uitmaken van een interessant en zeer actueel kunstproject;
  • bij voorkeur een kunstzinnige opleiding volgt of heeft gevolgd;
  • een hands-on-mentaliteit heeft en basiskennis van de materialen en apparatuur waarmee gewerkt wordt (voor dit project zal dit hoofdzakelijk het zagen en lassen van oude stalen buizen zijn);
  • flexibel is qua werktijden en bereid is om bij het project betrokken te blijven totdat het is afgerond;
  • een gemiddelde tot goede beheersing heeft van de Nederlandse taal.

Meer informatie over de tentoonstelling vind je via de volgende link. Klik hier voor meer informatie over de kunstenaar. Als stagiair zal je hoofdzakelijk betrokken zijn bij het realiseren ‘The Wall’ en de ‘Stiltecorridor’. 

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie en/of heb je nog andere vragen? Dan kun je een e-mail te sturen naar Pim Hoff via pim@pietheineek.nl. Bij interesse ontvangen zij graag ook een motivatiebrief en een CV.