BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Vloermanager

Het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch is een museum voor design. In hun bijzondere gebouw presenteren zij een programma met internationale uitstraling en ambitie.

Vloermanager

op oproepbasis

Ter versterking van het team vloermanagers zijn zij op zoek naar een kandidaat die tijdens het zwangerschapsverlof van één van de vloermanagers (vanaf half augustus) haar uren waar neemt en daarna en daarnaast inzetbaar is voor vervanging bij ziekte en verlof van de andere vloermanagers.

Ook is deze kandidaat inzetbaar bij extra activiteiten die het museum organiseert. Dit zijn bijvoorbeeld activiteiten van de afdeling publiekszaken of verhuur van het auditorium buiten de reguliere openingstijden.

De vloermanager stuurt het team suppoosten en vrijwilligers aan gedurende de openingstijden van het museum. ook ziet de vloermanager toe op de naleving van gedragsregels en veiligheid om in het museum alles ordelijk te laten verlopen en calamiteiten te voorkomen. Tijdens de openingstijden van het museum is de vloermanager het aanspreekpunt voor iedereen op de werkvloer. De vloermanager vervult daarmee een coördinerende rol en is de schakel tussen de medewerkers op de werkvloer en de medewerkers op kantoor.

Voor de bezoekers is de vloermanager een gastvrij aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en klachten.

Zij zijn op zoek naar een kandidaat met de volgende competenties:

  • klantgerichtheid
  • verantwoordelijkheidsgevoel
  • zelfstandigheid
  • organisatievermogen
  • initiatief

Daarnaast vragen zij drie jaar relevante werkervaring en affiniteit met kunst.

Als u geïnteresseerd bent in deze functie kunt u uw sollicitatie voor 1 mei per e-mail sturen aan het hoofd bedrijfsvoering, Thessa Lookman, t.lookman@sm-s.nl. Ook inhoudelijke vragen kunt u daar stellen. De functie is ingedeeld in schaal 5 van de Museum CAO.