BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Vrijwillige barmedewerkers

Stichting Tientjes Breda is een organisatie die volledig gerund wordt door vrijwilligers. Tientjes daagt mensen uit weer in beweging te komen en te blijven door hun passie en talenten in de wereld te zetten. Daarbij nodigen ze mensen uit om samen te komen, zich te verbinden en er voor elkaar te zijn. Tegenover het Chassé Theater beheren ze een ontmoetingsruimte 'het Rondeel' (Kloosterlaan 14 te Breda), waar bezoekers, vrijwilligers en deelnemers van activiteiten elkaar ontmoeten.

Bij Tientjes kom je te werken je in een klein, leuk team van mensen met allerlei verschillende achtergronden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om je netwerk binnen Breda uit te breiden. Je ontmoet nieuwe mensen, zowel vrijwilligers, bezoekers en artiesten. Je komt als vrijwilliger terecht in een setting waar iedereen welkom is. En zelf kun je ook aansluiten bij alles wat er zoal georganiseerd wordt.

Ze zijn per direct op zoek naar 

enthousiaste barvrijwilligers!

Lijkt het je leuk om bij hen achter de bar te staan (geen tap), met alle bijbehorende taken? Voor mensen een kopje thee of koffie te zetten of een tosti klaar te maken? Je bent aanspreekpunt voor de bezoekers en maakt ook graag een praatje met ze. Samen met je collega(s), zorg je voor een relaxte sfeer en opgeruimde en uitnodigende ruimtes. Samen maak je de ruimtes klaar voor de activiteiten van die dag en zorgt voor koffie en thee voor de groepen. 
Ze hebben mensen nodig voor de ochtenden (10-13 uur), middagen (13-16 uur) en avonden (19-22 uur). Aantal dagdelen in overleg.


Heb hier je interesse in? Laat dan wat van je horen. Ze nodigen je dan graag uit voor een gesprek.

Je kunt reageren via mail: infotientjesbreda@gmail.com