BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant
Vrijwilliger: organisatietalent

De Mus is een organisatie overgevlogen vanuit Amsterdam (en inmiddels ook in Tilburg genesteld) die maandelijks een culturele avond organiseert in 't Hijgend Hert. Iedere maand komen er vier artiesten vanuit verschillende disciplines in vogelvlucht vertellen waar zij mee bezig zijn in een gezellige huiskamersetting. Dit kan van alles zijn: muziek, fotografie, literatuur, maar ook wetenschap of andere gave projecten. Interactie tussen spreker en publiek staat centraal.

De Mus Breda is per direct op zoek naar:

Vrijwilliger: organisatietalent (programmeur/all-round Mus)

Het aantal uren varieert per maand en deze zijn flexibel in te delen. Reken per maand op maximaal 4 uur + aanwezig zijn op de dag/avond van De Mus.

Ze zijn een jonge organisatie die volledig wordt gerund door vrijwilligers. Ze doen dit allemaal naast een baan of studie, het is daar dus zeker goed mee te combineren! De enige vaste dag waarop ze je altijd nodig hebben is de eerste donderdag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden. Op die avond is De Mus en hebben ze mensen nodig om te helpen opbouwen (rond 16.30) en de artiesten te ontvangen. Om half 7 eten ze samen met de sprekers en de Mussen die hebben geholpen met opbouwen. Daarnaast verwachten ze van je dat je tijdens de hele Mus avond (tot ±23.00) aanwezig bent.

Verder zal je meehelpen met de programmering, je kunt zelf bepalen wanneer je hieraan werkt, zolang je je maar aan de afgesproken deadlines houdt. Iedere editie zoeken ze 4 artiesten uit verschillende disciplines, binnen een bepaald thema wat ze samen bedenken. In de praktijk zal je 1 of 2 artiesten regelen per editie, uiteraard afhankelijk van je beschikbaarheid.

Als Mus werk je in een leuk team van jonge mensen met allerlei verschillende ambities en achtergronden binnen de culturele sector. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om je netwerk binnen (en buiten) Breda uit te breiden. Je ontmoet maandelijks nieuwe mensen, zowel artiesten als interessante bezoekers.

Interesse? Stuur je motivatie naar info@musbreda.nl t.a.v. Maud van Almkerk, ook voor vragen kun je op dit email adres terecht.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een landelijke Mus website, tot deze klaar is kun je alles wat je wil weten vinden op hun Facebook pagina: www.facebook.com/musbreda