BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant

Mooie, inspirerende, bijzondere beelden uit het Brabant van afgelopen weken, dit keer uitgezocht door fotograaf William van der Voort.

Holi Fusion Festival - Eindhoven - 23 augustus Holi Fusion Festival - Eindhoven - 23 augustus Tegenwoordig is er geen stad meer te vinden waar ze geen Holi Festival organiseren en dus kon ook Eindhoven niet achterblijven. De eerste editie had gelijk een noemenswaardige line-up: Vato Gonzalez & MC Tjen en La Fuente zorgden ervoor dat de mensenmassa helemaal uit hun dak kon gaan. Daarnaast werd er om het uur een colorburst gehouden en dat leverde onder meer dit mooie plaatje op. 

Bron: Omroep Brabant
Theater Festival Boulevard - Den Bosch - 6 t/m 16 augustus Theater Festival Boulevard - Den Bosch - 6 t/m 16 augustus Elke zomer wordt op verschillende plekken in 's-Hertogenbosch het Theaterfestival Boulevard gehouden. De verschillende producties worden op unieke locaties in en om 's-Hertogenbosch gehouden en dat zorgt ervoor dat dit het zomerfestival van Zuid-Nederland is. Helaas had het festival te kampen met slecht weer en daar heeft Marjolein Schalk een mooi beeld bij geschetst

Bron: Omroep Brabant
Smaak Karavaan - Tilburg - 29, 30, 31 augustus Smaak Karavaan - Tilburg - 29, 30, 31 augustus Al snel was het duidelijk dat het een groot succes was. De restaurantjes die omgebouwd waren in auto's en caravans trokken de aandacht van het grote publiek. De Smaak Karavaan laat zijn bezoekers kennis maken met de cateraars die normaal op de grote festivals staan. Voor die festivals moet je normaal een duur kaartje kopen en voor de Smaak Karavaan niet. 

Foto: Jan van Eijndhoven
Woolstock Festival - Moergestel - 22 & 23 augustus Woolstock Festival - Moergestel - 22 & 23 augustus Woolstock, ergens in de wei in de buurt van Tilburg. Zo luidt de slogan van het nieuwe festival van Brabant. Net zoals bij alle andere festivals zijn er leuke bandjes en DJ's. Het enige verschil is dat je bij Woolstock back to basic gaat: besloten feestje, all inclusieve en low budget. Of naar eigen zeggen: 'Tentje mee, hoplakee!' 

Foto: Joop Koning

Heb jij ook een mooi plaatje dat je wilt delen?

Contact

William van der Voort

William van der Voort

Fotograaf cloakture.com

Reageren