BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant

Mooie, inspirerende, bijzondere beelden uit het Brabant van afgelopen weken, dit keer uitgezocht door fotograaf William van der Voort.

De Cultuurnacht Breda - 23 januari De Cultuurnacht Breda - 23 januari De Cultuurnacht Breda 2015 zit er op. Het was een koude 23 januari, die opgewarmd werd met veel muziek, dans, toneel, mode, fotografie, kunst, bijzondere installaties en performances.  Project Wordt Vervolgd was onderdeel van de Cultuurnacht Verlicht en geeft tot medio 2015 een artistieke invulling aan het braakliggend terrein ''Driehoefijzers Noord'' langs het Bredase spoor. Dit werk is gemaakt door beeldend kunstenaar Sil Krol.

Fotograaf: Monne Tuinhout 
Openingsconcert Storioni Festival - Eindhoven - 17 januari Het van oorsprong Brabantse Storioni Trio en Muziekgebouw Eindhoven namen samen het initiatief tot een kamermuziekfestival met internationale klasse. Ook dit jaar stond het festival weer tien dagen lang op verschillende podia in Eindhoven en omgeving. Het thema van dit jaar was Amerika. Fotograaf: Arie de Korte
Expositie Bekentenissen van Imperfectie - Van Abbemuseum Eindhoven - Nog te zien tot 22 februari Expositie Bekentenissen van Imperfectie - Van Abbemuseum Eindhoven - Nog te zien tot 22 februari Bekentenissen van de Imperfecte is een tentoonstelling van nieuwe en oude kunstwerken van verschillende kunstenaars. Het is een tentoonstelling over kunst, design, leven en werken, opgezet als een praktisch en experimenteel overzicht van de moderne wereld. 

Fotograaf: Peter Cox
Kunstwerk Willem Loos - Bergeijk - 24 januari Kunstwerk Willem Loos - Bergeijk - 24 januari In de hal van het gemeentehuis van Bergeijk hangt sinds dit weekend een prachtig kunstwerk. Het is een vergrote versie van een driedimensionaal kunstwerk van Willem Loos, welke is ontworpen door Bart van der Leck. Willem Loos was een markante Bergeijkenaar die vorig jaar maart na een kort ziekbed is overleden.

Fotograaf: Frank Ruwe 

Heb jij ook een mooi plaatje dat je wilt delen?

Contact

William van der Voort

William van der Voort

Fotograaf cloakture.com

Reageren