BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant

Mooie, inspirerende, bijzondere beelden uit het Brabant van afgelopen weken, dit keer uitgezocht door fotograaf William van der Voort.

November Music - 5 t/m 9 november - Den Bosch November Music - 5 t/m 9 november - Den Bosch Festival November Music is tijdens zijn 22e editie gegroeid in alle opzichten. Internationale en nationale sterren, uitverkochte zalen en nog nooit was er zoveel publiek aanwezig. Opvallend was het aandeel festivalgangers uit de Randstad. De bovenstaande foto is gemaakt in de De Kruitfabriek. De performance heet: The Paper Ensemble door Jochem van Tol.

Fotograaf: Paul Janssen
Roosegaarde - Van Gogh fietspad - Nuenen Roosegaarde - Van Gogh fietspad - Nuenen Begin november werd een van de meest indrukwekkende fietspaden ter wereld geopend. Het fietspad is nog geen maand geopend en nu al wordt er wereldwijd veel aandacht aan besteed in de media. Geïnspireerd op het schilderij 'sterrennacht' van Van Gogh en ontworpen door Daan Roosegaarde. Het 600 meter lange fietspad loopt waar Vincent van Gogh van 1883 tot 1885 heeft geleefd.

Bron: Studio RoosegaardeHeijmans
Speedfest - 22 november - Eindhoven Speedfest - 22 november - Eindhoven De negende editie van het Speedfest vond dit jaar plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. De internationale line-up zorgde voor een glimlach op de gezichten van de organisatoren. Het meest trots waren ze op de Noorse rock band Turbonegro. Daarmee haalden ze de crème de la crème van de rock in huis.  

Fotograaf: Paul Verhagen
Glow - 8 t/m 15 november - Eindhoven Glow - 8 t/m 15 november - Eindhoven Het recordaantal bezoekers stond op 520.000. Of dat dit jaar verbroken is, is nog niet bekend. De route van Glow was dit jaar vier kilometer lang en men kon voor het eerst in het donker eten bij Strijp S. Bezoekers die de app hadden gedownload konden stemmen op de mooiste projecten. De winnaar van dit jaar was The enchanted cathedral & The seasons.

Bron: Facebook

Heb jij ook een mooi plaatje dat je wilt delen?

Contact

William van der Voort

William van der Voort

Fotograaf cloakture.com

Reageren