BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant

Mooie, inspirerende, bijzondere beelden uit het Brabant van afgelopen weken. Uitgezocht door fotograaf William van der Voort.

ExpeditieTheater - Tilburg - Te-Ver van mijn bed-show - november 2015 ExpeditieTheater - Tilburg - Te-Ver van mijn bed-show - november 2015 Het Expeditie Theater is een jaarlijks terugkerend educatieproject waarin een grote groep jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar in een maand tijd een voorstelling maakt en promoot onder begeleiding van professionele theatermakers (Hzt). Op deze toffe foto is de Te-Ver van mijn bed-show te zien, de voorstelling die deze november plaats vond. Twintig jonge mensen vertellen over het leven, de dood en de zin van alles, 'zaken waar ze nog niks van weten', volgens schrijver Marijn de Wit.

Foto door William van der Voort

Openingsshow van GLOW Eindhoven op 7 november 2015, Il Giardino Incantato, Stadhuisplein.Foto: Claus Langer

Posted by GLOW Eindhoven on zondag 8 november 2015
Glow - Eindhoven - november 2015 Van 7 tot en met 14 november stond Eindhoven weer in het teken van Glow. Ongeveer vijftig kunstenaars zorgde met lichtinstallaties en lichtprojecties voor een nieuwe kijk op de stad. Op deze foto vanuit de lucht is de openingsshow van Glow te zien.
Speedfest - Eindhoven - 21 november 1015 Speedfest - Eindhoven - 21 november 1015 De tiende editie van het Eindhovense Speedfest was een veelbesproken editie, helaas niet alleen om de fraaie line-up, maar ook door de aanslagen in Parijs. Headliner Eagles of Death Metal viel weg nadat de band zijn tour cancelde als gevolg van de aanslag in Parijs. Het publiek liet hen het feestje niet afpakken en ging ondanks de begrijpelijke zware controle bij de ingang, met als resultaat een lange rij voor het klokgebouw, los op een breed scala aan bands.

Foto door Brendy Wijdeven
Warande By Night - Tilburg - 20 november Warande By Night - Tilburg - 20 november Bijna vijfhonderd verlichte deelnemers rende vrijdag 20 november door de donkere bossen van de Oude Warande. De lopers liepen op deze eerste editie van Warande by night 2 tot 5 km hard tussen de glow in the dark effecten en maffe pitstops. Warande by night is een hardloopevent voorafgaand aan de Warandeloop in Tilburg.

Foto door Jostijn Ligtvoet
Waspikunst - Waspik - 21 november 2015 Tijdens het jaarlijkse kunstweekend in Waspik stond alles in het teken van water. de bezoeker werd van de ene ruimte naar de andere ruimte getrokken. Hiermee wilde waspikunst duidelijk maken dat kunst allang niet meer iets is om alleen naar te kijken. Dit jaar leverden 35 Waspikse kunstenaars werken aan voor de expositie. Werken die door de selectiecommissie werden afgekeurd hingen aan de grote wand van de "Salon des Refusés”

Heb jij ook een mooi plaatje dat je wilt delen?

Contact

William van der Voort

William van der Voort

Fotograaf cloakture.com

Reageren