BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant

Mooie, inspirerende, bijzondere beelden uit het Brabant van afgelopen weken, dit keer uitgezocht door fotograaf William van der Voort.

Cultuurnacht - Tilburg - 25 oktober Cultuurnacht - Tilburg - 25 oktober Vorige week vond de vierde editie van de Cultuurnacht Tilburg plaats. Op ruim 55 locaties waren meer dan 70 acts te beleven. Voor één nacht stond heel de binnenstad van Tilburg en de spoorzone volledig in het teken van kunst en cultuur. 

Fotograaf: Jostijn Ligtvoet
Expeditie Theater - Tilburg - 25 & 26 oktober Expeditie Theater - Tilburg - 25 & 26 oktober Tijdens de vierde editie van Expeditie Theater kregen jonge deelnemers de kans om te infiltreren bij Het Zuidelijk Toneel. Dit jaar had de voorstelling een griezelig tintje. Een aantal jongeren zitten gevangen in een verlaten landhuis en niemand weet hoe en waarom ze daar terecht zijn gekomen. De organisatie van het Zuidelijk Toneel laat weten dat Expeditie Theater wederom een succes was.

Fotograaf: William van der Voort
Oktober Dansmaand - Tilburg Oktober Dansmaand - Tilburg In Tilburg stond oktober geheel in het teken van dans. Op verschillende podia, pleinen en Tilburgse straten kon je genieten van zowel nationale als internationale topvoorstellingen. Ook het danstalent van Fontys Hogeschool voor de kunsten was aanwezig. Deze foto is genomen tijdens een flashmob in de Emmapassage.

Bron: Omroep Brabant
Kings of Colors - Den Bosch - 27 & 28 september Kings of Colors - Den Bosch - 27 & 28 september Tijdens Kings of Colors komen graffiti, muziek en breakdance samen. De organisatie had geluk met het zonnige weer, daardoor kwam de graffiti extra goed tot zijn recht. Het weekend had ook een internationaal tintje, want er waren artiesten uit Duitsland, Zwitserland en Australië. 

Fotograaf: © Olaf Veldkamp / Dutchgraffiti.com / Kings of Colors
Dutch Design Week - Eindhoven - 18 t/m 26 oktober Dutch Design Week - Eindhoven - 18 t/m 26 oktober Eindhoven rekende op zo'n 200.000 bezoekers voor de Dutch Design Week. Ze zaten er een klein beetje naast. Want maar liefst een kwart miljoen mensen waren in Eindhoven te vinden tijdens de DDW 2014. Al die mensen bezochten bijna 400 evenementen op meer dan 80 locaties. Het evenement staat in de top 5 van design evenementen van de wereld. 

Fotograaf: Sjoerd Eickmans

Heb jij ook een mooi plaatje dat je wilt delen?

Contact

William van der Voort

William van der Voort

Fotograaf cloakture.com

Reageren