BKKC Mestmag logo Adverteren
Online community voor cultuur in Noord-Brabant

Mooie, inspirerende, bijzondere beelden uit het Brabant van afgelopen weken. Uitgezocht door fotograaf William van der Voort.

Kunstnacht Den Bosch - 26 september Kunstnacht Den Bosch - 26 september In het dagelijks leven wordt er in het World Skate Center gebmxt, geskateboard en geskatet maar tijdens Kunstnacht Den Bosch vond hier de expositie Works on Wood plaats.
Kunstnacht Den Bosch wil verschillende culturele instellingen, zoals musea, galeries, theaters, kunstenclusters en nieuwe culturele hotspots in Den Bosch, onder de aandacht brengen.

Fotograaf: Ilse Wolf
Incubate zondag - Pink Flag Orchestra Incubate zondag - Pink Flag Orchestra Pink Flag Orchestra vergezelde het 'Wire podium' op Incubate met een een lading aan gitaristen uit bands die de zondag al op Incubate stonden. Zij sloten Incubate samen af met het twee akoorden rijke nummer, Pink Flag.

Fotograaf Niels Vinck
MietAir - Expositie Female Orgasm MietAir - Expositie Female Orgasm Met de vraag 'hoe verbeeldt een kunstenaar het vrouwelijke orgasme?' gingen 35 kunstenaars aan de slag. Het resulteerde in de gewaagde Expositie Female Orgasm op het fraaie terrein van MIETair in Beers.
Kunstwerk At Zero The Air is Yours - Loosbroek Kunstwerk At Zero The Air is Yours - Loosbroek Het kunstwerk 'At Zero The Air is Yours' van kunstenaar Philip Lüschen is een ballonvaartstation en levert dit mooie plaatje op. De stoeptegels, de aftelklok, de stoel en het informatiebord zijn herkenbare elementen van een station, een plaats voor reizen en ontmoeten. Wanneer de aftelklok op nul staat, is de persoon die op de stoel zit de gelukkig winnaar van een luchtreis in een heuse ballonvaart.

Fotograaf Philip Lüschen
De Kwekerij - Landlopers 3: De Dorstigen Aanleiding van Theaterwandeling De Dorstigen was de honderdjarige herdenking van de Voorste Stroomarresten, een lang lopende juridische strijd tussen Oisterwijk en Tilburg vanwege het vervuilde industriewater dat naar Oisterwijk stroomde. De theaterproductie, opgevoerd in het groene woud aan de rand van Tilburg, was onderdeel uit een reeks van voorstellingen door de Landlopers.

Heb jij ook een mooi plaatje dat je wilt delen?

Reageren